Nieuws

Alle laatste berichten over Caitwickerzand

Corona

Wegens het coronavirus zijn er maatregelen op ons park.

Belangrijke informatie m.b.t. uw (aankomend) verblijf.

 

Best gasten,

In verband met het Coronavirus geven wij aan welke maatregelen wij treffen voor onze gasten en onze collega’s. Zodat u kunt genieten van een prettig en zorgeloos verblijf op Het Caitwickerzand. De maatregelen die gelden worden op onze website bekend gemaakt en de regels worden u per e-mail verzonden bij het maken van de reservering. Als er zaken zijn die veranderen worden dit gelijk aangepast.

We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent het virus.  

Aankomst op de receptie

Wij zorgen voor een zeer goede hygiëne op onze locatie. Wij staan op de dag van aankomst om 14.00 uur (trekkershutten) en om 16.00 uur (bungalows) klaar om u te verwelkomen in onze receptie.  

Per gezelschap dienen er maximaal 2 personen de receptie te betreden. De rest kan in uw voertuig wachten;
Staat er nog een bedrag open? Of wilt u iets bijboeken? Ons pinautomaat wordt regelmatig grondig gereinigd. Wij verzoeken u om ( min. 1 dag ervoor) per bank uw restantbedrag over te maken. Heeft u zaken die u later op ons park wilt bijboeken dan verzoeken wij u contactloos te betalen, contante betaling is niet meer mogelijk op ons park.

Heeft u vragen voor de receptiemedewerkers, dan mag u bellen of mailen. Wanneer u een bezoek brengt aan de receptie, zullen we allemaal minimaal 1,5m afstand in acht nemen. 

Persoonlijke hygiëne

Alle medewerkers van het Caitwickerzand houden zich aan de strikte hygiëne maatregelen en verdere adviezen van het RIVM. Voor zover wij weten is het team in goede conditie. Mocht een medewerker verkoudheidsklachten vertonen, dan blijft deze medewerker thuis.

Schone bungalows

Ons park is ruim opgezet. Bungalows worden bij ons altijd grondig schoongemaakt en in deze tijd ook gedesinfecteerd. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen, worden met professionele middelen gereinigd. Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven. Kortom; u loopt ons inziens geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten.

Wij werken volgens de coronaprotocollen van Hiswa-Recron en hebben de veiligheid op ons bedrijf hoog in het vaandel staan zie het volgende filmpje hierover.

 

Toiletgebouw:

Het toiletgebouw is geopend. U krijgt bij uw bevestiging de regels toegestuurd w.b.t. het gebruik hiervan.
 

Wat kunt u zelf doen?

Wellicht ten overvloede aan aantal belangrijke tips. Het is belangrijk om de standaard maatregelen op te volgen die gelden bij een “normale” griep en verkoudheid, namelijk:

 

Een begroeting op een andere wijze dan een hand;

Was uw handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van uw ellenboog;
Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
Meldt het meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts én informeer Het Caitwickerzand (ook telefonisch);
Telefoon receptie Caitwickerzand: (0577) 456295
Telefoon huisarts Medisch Centrum in Garderen: (0577) 408050

Hierbij de laatste informatie zoals die bij ons bekend is v.w.b. het omboeken of annuleren:

De normale annulering-voorwaarden zijn op dit moment van kracht ook als dit wegens corona (klachten) is.  

 

 Annulering:

Bij alle annuleringen gelden de normale recron voorwaarden. U kan online zelf een annuleringsverzekering tijdens het maken van de reservering op onze website afsluiten. Verzetten van uw reservering betekent dat u gaat annuleren, houd hier rekening mee en zie onze Recronvoorwaarden op onze website https://www.caitwickerzand.nl/page/119

Omgeving Caitwickerzand

Het bos is groot genoeg voor ons allen. U kunt hier (zolang het nog is toegestaan) uren wandelen of fietsen zonder er anderen tegen te hoeven komen. Fietsen zijn bij de receptie te huur vanaf de Pasen tot 1 november, wel dient u dit van tevoren te reserveren.  

 

Tijdens uw verblijf:

We zijn 24 uur per dag bereikbaar via (0577) 456295. Vanaf 16.30 uur wordt de telefoon alleen beantwoord voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag 9.00 uur wanneer de receptietelefoon weer bemand is door een receptiemedewerker.

 

Bedankt voor uw begrip. We wensen u een heel fijn en ontspannen verblijf!
‘Samen zorgen we voor elkaar en onze medemens.’

Familie Lenderink en medewerkers

Green Key Cerificaat Zilver

Genieten van de natuur met oog voor de toekomst

Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie. Zon. Veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. Of u nu vakantie viert aan de kust, in een bosrijke omgeving, op de hei of in een oer-Nederlands polderlandschap: de natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij gecertificeerd met de Green Key.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de zilveren Green Key.

 In de praktijk
Betekent dit dat u moet inboeten op luxe? Of dat u tijdens uw vakantie continu rekening houden met natuur en milieu? Zeker niet. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft.

Zo gaan wij zuinig om met water, maar dan wel zó dat u na een lange dag alsnog kunt genieten van een heerlijke, warme douche. We maken gebruik gemaakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, maar uw accommodatie is hierdoor niet minder schoon. Tijdens uw verblijf kunt u ’s avonds een goed boek lezen, onder een sfeervolle spaarlamp. En de toiletverlichting? Die springt, dankzij de lichtsensoren, pas aan als er daadwerkelijk iemand in het gebouw is.

Dit alles bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!

Wilt u meer informatie over Green Key? Kijk dan eens op www.greenkey.nl

 De toekomst
Green Key is onderdeel van de Foundation for Environmental Education FEE. Dit is een wereldwijde organisatie met leden in meer dan zestig landen. Op www.fee-international.org leest u alles over de ideële doelstellingen van deze organisatie: zorg voor en bewustwording van natuur, milieu en duurzaamheid. Zodat toekomstige generaties óók kunnen genieten van onze prachtige aarde.